Jiangsu Welfor Storage Equipment Co., Ltd.

Nieuws

Veel voorkomende maatregelen om de opslagkosten te verlagen, maarniet om de kwaliteit te verminderen
Tijd vrijgeven: 2022-06-21 16:45:38  Hits: 11

reducerende opslagkosten moeten worden uitgevoerd onder het uitgangspunt van het waarborgen van de laagste totale logistieke kosten en hetniet verminderen van de totale servicekwaliteit en het doelniveau van de ondernemingen.

1. Gebruik de FIFO om het risico op opslag te verminderen. FIFO is een van de criteria voor opslagbeheer. Het zorgt ervoor dat de opslagperiode van elk opgeslagen itemniet te lang is en het risico op opslag wordt verminderd.


2. Verhoog de opslagdichtheid en het gebruik van de opslagcapaciteit. Het belangrijkste doel is om de investeringen in opslagfaciliteiten te verminderen en het gebruik van eenheidsopslaggebied te vergroten, om de kosten te verlagen en de bezetting van het land te verlagen.


3. Effectief opslag- en locatiesysteem wordt aangenomen om de efficiëntie van opslagactiviteiten te verbeteren. De betekenis van de opslaglocatie is de locatie van het opgeslagen object. Als het positioneringssysteem effectief is, kan het veel tijd besparen om te zoeken, op te slaan en te verwijderen, fouten te voorkomen en inventaris te vergemakkelijken. Het opslaglocatiesysteem kan worden beheerd door geavanceerde computers of door algemeen handmatig management.


4. Gebruik een effectieve verzamel- en voorraadmethode om de moeilijkheid van magazijnbewerking te verbeteren. Monitoring van kwantiteit en kwaliteit van opslagmaterialen is bevorderlijk voor het beheersen van de basissituatie van opslag, en ook bevorderlijk voor wetenschappelijke controle van inventaris. In de werkelijke bewerking zullen sommige fouten de accounts inconsistent maken. Het isnoodzakelijk om de werkelijke opslagsituatie op tijd te begrijpen ennauwkeurig de accounts te controleren met de accountkaart om de integriteit van de opslagmaterialen te waarborgen. Dit is essentieel voor handmatig beheer of computerbeheer. Bovendien is regelmatige monitoring ook een belangrijk werk bij het detecteren van de status van de opgeslagen goederen.


5. Versnelling van de omzet en verhoog de uitgang van eenheidsvolume. De belangrijke kwestie van opslagmodernisering is om de statische opslag te veranderen in dynamische opslag, en de snelle omzet zal een reeks voordelen opleveren: snel reserve, hoog kapitaalefficiëntie en schade aan kleine goederen, toename van magazijndoorvoer, lagere kosten, enzovoort. Specifieke praktijken zoals het gebruik van eenheidsverzameling en -opslag, de oprichting van een snel sorteersysteem, zijn bevorderlijk voor de realisatie van snel vooruit, snel uit, groot in en uit.


6. Neem verschillende operaties om de activanieuw leven in te blazen. De invoer van opslagfaciliteiten en apparatuur kan alleen het voordeel van volledig gebruik krijgen en het zal de kosten alleen maar verhogen als dezeniet in gebruik wordt genomen of alleen een laag efficiëntie. Warehousing -ondernemingen moeten tijdige beslissingennemen en profiteren van verschillende manieren van leasing, lenen, verkopen, enzovoort om deze activa te revitaliseren en de gebruiksratio van activa en apparatuur te verbeteren.


7. Labour Management versterken. WAGE is een belangrijk onderdeel van de opslagkosten en het rationele gebruik van arbeid is het basisprincipe van het salaris van verpleegkundigen. China is een land met arbeidsvoordelen en de lonen zijn relatief laag. Effectief beheer van arbeid, het vermijden van overstaffing, hard werken of inefficiënt is echter ook een belangrijk aspect van kostenbeheer.


8. Verlaag de kosten van het management. Managementkosten zijn de kosten en kosten van bedrijfsactiviteiten en managementactiviteiten, inclusief managementkosten, bedrijfskosten, transactiekosten, enzovoort. Dit soort kostenbeheer moet worden versterkt om onnodige kosten te verlagen en de kosten te verlagen. Het isnoodzakelijk om het management te versterken wanneer de kosten van het management en het management vaak geen directe voordelen en rendementen genereren enniet volledig kan worden afgeschaft. Mediumduur rek, mezzanine en platform, sleufhoekplanken, duw terugrek, longspanrack, klinknagelrek, drive in rack, doos stroomrek, stapelrek en andere gerelateerde opslagapparatuur.


welfor implementeert strikt ISO9001 , FEM10.2.02, SEMA, AS4084 en RMI -standaard in alle bewerkingen. Welfor biedt een breed scala aan producten om te voldoen aan al uw bestelfulfillment

Materiaalbehoeften: Pallet Rack en Cantilever Rack. Of unu op zoek bentnaar een heel magazijn of unodig heeft een enkel apparaat, Welfor heeft een oplossing voor u.


voorgaand: Veel voorkomende maatregelen om d...

volgende: Kenmerken en productieproces van ...