Jiangsu Welfor Storage Equipment Co., Ltd.

Nieuws

Kwesties bij snelle ontwikkeling van magazijnracking
Tijd vrijgeven: 2022-06-22 14:24:02  Hits: 8

Voor de rackingspecificatie zijn er twee basisproblemen: de ene is de grootte en een andere is de balans van kwaliteit en kosten. Om door te persen in de"soul"van de hele schappenspecificatie moet elke specificatie een basisstructuur hebben,niet te groot, geraffineerd concept is geschikt, wat zich in een positie bevindt in het hele specificatiesysteem, fundamenteel concept, fundamenteel is duidelijk, bij het formuleren van specificaties voor eenvoudig,niet ingewikkeld, omdat de specificatie een volwassen vaardigheden is van uitgebreid en verfijnd.&#

 

second, moeten we ons best doen om te leren om te leren en leer van internationalenormen enneem het raamwerk van internationalenormen als ons raamwerk om zijn ideeën en methoden verder te bestuderen. Materialen, verbetering van zoekonderzoek, metname kwantitatieve specificaties, en besteden meer aandacht aan de bespreking van klassieke gevallen. Centrum van de kettingbedrijven, ketenwinkel, distributeurs, fabrikanten zijn dicht bij het redden van de overgang van de planken zodra Als mogelijk hebben zoveel ondernemingen zich gerealiseerd dat de snelle voortgang van de werking van de hele supply chain -efficiëntie vereist. , kwaliteit, functie van de huidige plank is de sleutel. Er is een gebrek aan consistente standaard bij de productie en toepassing van de planken in China, die de ontwikkeling van de industrie hebben beïnvloed.

 

welfor is gespecialiseerd in het produceren van verschillende palletrek, cantilever rack, middelhoog duty rack, mezzanine en platform, sleufhoekplanken, duw achterste rek, longspanrack, klinknagel, drive in rack, karton rack, stapelrek en Andere gerelateerde opslagapparatuur.

 

welfor implementeert strikt ISO9001, FEM10.2.02, SEMA, AS4084 en RMI -standaard in alle bewerkingen. Welfor biedt een breed scala aan producten om te voldoen aan al uw bestelfulfillment

Materiaalbehoeften: Pallet Rack en Cantilever Rack. Of unu op zoek bentnaar een heel magazijn of unodig heeft om een ​​enkel apparaatnodig te hebben, Welfor heeft een oplossing voor u.

voorgaand: Kenmerken en productieproces van ...

volgende: No